Päivitetty 03.04.2019

Erikoisseinät


Habito SlimWall

Habito SlimWall

Habito® SlimWall -seinäratkaisu on suunniteltu mm. huoneistojen väliseksi seinäksi, joka saavuttaa vaadittavan ääneneristysarvon (55 dB) ja palonkeston (EI 90).


Glasrok

Gyproc Kylpyhuone

Kipsilevy on oivallinen märkätilojen rakennusmateriaali. Sertifioitu Gyproc-kylpyhuonejärjestelmä soveltuu käytettäväksi sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Akudel

Gyproc Akustinen seinä

Olennainen osa hyvää sisätilaympäristöä on miellyttävä huoneakustiikka. Gyproc Akustinen Seinä on ratkaisu, jossa seinäalaa hyödynnetään osana huoneen äänenvaimennusta. Lopputuloksena ääneneristys- ja -vaimennusvaatimukset yhdistyvät esteettisesti näyttävään seinäpintaan. 


Rigidur

Rigidur® H GFH 13 Kuituvahvistelevy

Rigidur® H GFH 13 Kuituvahvistelevyä käytetään väliseinissä, joissa halutaan saavuttaa paras mahdollinen kulutuskestävyys ja tämän lisäksi kykyä kestää ripustuskuormia. Käyttökohteita löytyy esimerkiksi sairaaloista, hotelleista, oppilaitoksista, kouluista, päiväkodeista, liikuntatiloista sekä julkisista rakennuksista.


Murtosuoja

Gyproc Murtosuoja

Rakenteellisen murtosuojauksen tehtävänä on estää ja hidastaa tunkeutujaa pääsemästä kohteeseensa. Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliitto on laatinut yritystoiminnassa tai julkisessa käytössä olevia rakennuksia varten murtosuojeluohjeet. Vakuutettaessa omaisuutta murtovahinkojen varalta tulee vakuutuskohteen, jossa omaisuus sijaitsee, täyttää tietyt rakenteelliset murtautumista ehkäisevät perusvaatimukset. 


Kipsilevyjen taivutus

Gyproc Muotorakenteet

Kevytrakennetekniikan avulla voidaan toteuttaa mitä monimuotoisimpia sisäseiniä ja -kattoja. Muotorakenne saadaan aikaan kaarevan alusrakenteen ja taivutetun levyn avulla. 


Pelar

Pilarirunkoiset Gyproc seinät

Järjestelmässä käytetään teräsrunkoista kipsilevyseinää, joka on täydennetty pilarirungolla. Vahvemmat teräsprofiilit on hyvä ratkaisu korkeille ja monimutkaisille seinille.