Painavaa asiaa kevyistä rakenteista!

Gyproc koulutustilaisuus

 

Kiinnostaako uusin tieto kevyistä rakenteista? Nyt sitä olisi tarjolla, sillä Gyproc ja Isover kutsuvat sinut koulutustilaisuuteen Vantaalle 28.5.2019 klo 8.45-13.40. Puolen päivän koulutuksessa käydään läpi uusia kevytrakentamisen järjestelmäratkaisuja, ergonomisia työtekniikoita, tärkeimpiä detaljeja ja tuoteuutuuksia sekä teoriassa että käytännössä. Tarkemman ohjelman löydät tekstin lopusta. Voit ilmoittautua tästä ja kutsua mukaan työkaverisikin! Ilmoittautumisaika päättyy 21.5.19.

Tilaisuus on tarkoitettu urakoitsijoille ja työnjohtajille. Tervetuloa mukaan! 


 

Keväällä 2019 perustettu Saint-Gobain Akatemia tarjoaa täydennyskoulutusta rakennusalan ammattilaisille. Kurssitarjoomasta vastaavat Saint-Gobainin yksiköt Weber, ISOVER ja Gyproc, kukin huippuosaaja omalla tuotealueellaan. Rautainen asiantuntijuus ja laadukas toteutus ovatkin Saint-Gobain Akatemian koulutustilaisuuksien tärkeimpiä tunnusmerkkejä omassa työssä hyödynnettävän uuden opin lisäksi.  

Julkaistu: 7.5.2019 12:11:49