Saint-Gobain tuotteet juotsenmerkin rakennusmateriaalien tietokannassa

Joutsenmerkki rakennusmateriaalit

 

Saint-Gobain tuotteet Joutsenmerkin rakennusmateriaalien tietokannasssa

Alla mainitut Saint‐Gobain Finland Oy:n valmistamat tuotteet täyttävät kaikki Joutsenmerkityissä rakennuksissa käytettäville materiaaleille asetut kriteerit. Alla mainitut tuotteet löytyvät myös Joutsenmerkin rakennusmateriaalien tietokannasta.

Joutsenmerkki ei kuitenkaan aseta vaatimuksia kaikille Joutsenmerkityissä rakennuksissa käytettäville rakennustuotteille esim. teräsrangat osana Gyproc‐ratkaisuja tai Kahi‐tiilet ja ‐harkot. Tällöin tuotteita ei välttämättä ole rekisteröity Joutsenmerkin rakennusmateriaalien tietokantaan, vaikka niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Voit lataa koko tiedotteen tuotelistoineen alla olevasta linkistä.

Julkaistu: 2.11.2018 13:12:54