Gyproc ja ISOVER hakevat täydennystä myyntitiimiinsä

Gyproc ja ISOVER hakevat täydennystä

 

Haemme ISOVER/Gyproc-liiketoimintayksikköömme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan kaupan, rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden asiakkuuksista Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Ahvenanmaan alueella. Tehtäviisi kuuluu niin uusasiakashankinta kuin olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen.

Odotamme sinulta: 

  • Vahvaa myynnillistä kokemusta ja näyttöä onnistumisista
  • Osaamista asiakkuuksien kokonaishallinnasta
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Halua työskennellä pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti
  • Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa toimiessa
  • Hyvää käsitystä rakentamisen jakelusta ja rautakauppatoimialasta

 

Olet persoonana aikaansaava tiimipelaaja ja hyvä tyyppi. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja suhtaudut myyntiin aina intohimoisesti. Haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet, mutta ennen kaikkea muistat, että asiakas on aina kaiken tekemisen ytimessä. Arvostamme hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat menestyksesi tueksi vankan asiantuntemuksemme sekä oppimiseen ja kehittymiseen panostavan yrityskulttuurin. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Timo Rytkönen, p. 050 406 3900.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 12.10.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostiin otsikoksi Aluepäällikkö ISOVER/Gyproc. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Julkaistu: 5.10.2018 13:55:43