ISOVERilla ja Gyprocilla nyt uusi yhteinen myyntijohtaja

Anna Kaven-Toppi
Anna Kavén-Toppi on ISOVERin ja Gyprocin uusi myyntijohtaja. Anna vastaa molempien liiketoimintojen osalta myynti- ja markkinointitoimista sekä yhteisen myynnin kehittämisestä asiakashyödyn lisäämiseksi.
 
Anna on 46-vuotias rakennuspuolen DI ja toiminut aikaisemmin Weberin myyntijohtajana. Anna on tehnyt koko uransa rakennustuoteteollisuuden parissa myynnin, markkinoinnin sekä liiketoimintayksiön vetäjän tehtävissä.
 
"Tämä on mahtava tilaisuus yhdistää kahden vahvan toimijan parhaat puolet kuitenkaan hävittämättä ainutlaatuisia brändejämme. Jatkossa Gyprocin ja ISOVERin asiat hoituvat yhden myynnin yhteyshenkilön kautta. Myös asiakaspalvelun yhdistäminen helpottaa asiointia.  Myyjäkaartimme myös kouluttautuu yhä laaja-alaisemmiksi kevytrakentamisen asiantuntijoiksi. On todella inspiroivaa kehittää uutta uuden tiimin ja asiakkaidemme kanssa," kertoo Anna.
 
 
Julkaistu: 27.2.2018 15:11:06