Saint-Gobain mukana World Green Building Week -tempauksessa

World Green Building Week

Termi vihreä rakentaminen liitetään usein energiatehokkuuteen ja uusiutuvaan energiaan. Ne ovat erittäin tärkeitä asioita, mutta todella kestävä rakennettu ympäristö edistää myös ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Kestävät rakennukset huomioivat ihmiset, ympäristön ja yhteiskunnan menestymisen, niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa: rakennusmateriaalien tuotannossa, suunnittelussa, rakentamisessa, kiinteistön käytössä ja elinkaaren lopussa.


Ihmiset viettävät jopa 90 % ajastaan sisätiloissa. Rakennusten vaikutus ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin on siis merkittävä. Rakennuksissa ihmisten mukavuuteen ja hyvinvointiin vaikuttavat mm. sisäilman laatu, akustiikka, päivänvalon riittävyys ja lämpötila.
 

– Ihmisten mukavuus, turvallisuus ja hyvinvointi erilaisten rakennusten käyttäjinä muodostavat yhä merkittävämmän osa-alueen arvioitaessa rakennetun ympäristön kestävyyttä, alleviivaa vastuullisuuspäällikkö Anne Kaiser.

Me Saint-Gobainissa ponnistelemme omalta osaltamme kestävämmän ja viihtyisän rakennetun ympäristön puolesta. Kiertotalous ja materiaalitehokkuus korostuvat työssämme. Tahtotilamme on selvä: haluamme luoda erinomaisia elinympäristöjä ja parantaa ihmisten päivittäistä arkea yhdistämällä rakennusten mukavuuden ja kestävyyden.

Kansainvälistä vihreän rakentamisen viikkoa (World Green Building Week) vietetään 25.9.–1.10.2017.

Lue lisää World Green Building Weekistä: http://figbc.fi/world-green-building-week-kestava-kehitys-harppoo-eteenpain-kiinteisto-ja-rakennusalalla/

Julkaistu: 26.9.2017 14:00:12