Haemme Kirkkonummen tehtaalle tuotantotyöntekijää

 

Haemme Gyprocin Kirkkonummen tehtaalle määräaikaiseen tehtävään tuotantotyöntekijää.

 

Keskeisimpiä työtehtäviä ovat tuotannon prosessin ylläpito sekä huolto- ja projektityöt yhdessä kunnossapitotiimin kanssa WCM- ja LEAN- menetelmien mukaisesti. Työ on vuorotyötä Gyprocin tuotantolinjalla.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuudesta ja kokemusta trukin käsittelystä. WCM- ja LEAN-menetelmien hallinta katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, kykyä omaksua nopeasti uusia tehtäviä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme turvallisen työympäristön ja hyvän työporukan. Tehtävässä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta. Määräaikaisuuden kesto on vuoden 2017 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Paavo Tammi, puh: 040 567 0259. Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 18.8.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi.gyproc@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostin otsikoksi ”Tuotantotyöntekijä".

 

Saint-Gobain Finland Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain - konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, energian säästäminen, ympäristöystävällisyys ja innovatiivisuus.

Gyproc tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia kevytrakentamisen ratkaisuja, jotka kattavat kipsilevyt, Gypsteel-teräsrunkoiset kipsilevyseinät, kipsilaastit sekä Gyptonealakatot. Tavoitteenamme on toteuttaa muunneltavia, viihtyisiä, kestäviä ja turvallisia tiloja asumiseen ja työskentelyyn. Olemme luotettava kumppani suunnittelusta toteutukseen.

Julkaistu: 11.8.2017 12:37:47