Asiakastiedote 4.7.2017: Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet eivät ole käytössä

 

Tämä tiedote koskee Ecophonia, Gyprocia, ISOVERia, Lecaa ja Weberiä.

Viime viikon kyberhyökkäyksen johdosta henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat tällä hetkellä pois käytöstä. Yhteydenottopyyntöjä ja viestejä voi laittaa osoitteeseen saintgobain.finland@gmail.com, josta viestit välitetään oikealle henkilölle. 

Asiakaspalvelun puhelinnumerot toimivat normaalisti. Tilauksia voi lähettää sähköpostitse ainoastaan osoitteeseen saintgobain.tilaukset@gmail.com. Pyydämme toimittamaan tilaukset täydellisinä sisältäen toimitusosoitteen sekä yhteystiedot.

Pahoittelemme tapahtunutta ja tiedotamme asian etenemisestä verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Terveisin,

Olli Nikula
Toimitusjohtaja
Saint-Gobain Finland Oy
p. 040 8447194

Timo Nuora
Myyntipäällikkö
Leca Finland Oy
p. 040 5119008

Julkaistu: 4.7.2017 10:46:38