Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy on nyt Saint-Gobain Finland Oy

Saint-Gobain Finland Oy

 

Yrityksemme toiminimi muuttuu 1.6.2017. Nimenmuutoksen taustalla on Saint‐Gobain‐konsernin rakennustuotesektorin yritysnimien kansainvälistäminen. Uusi toiminimi on Saint‐Gobain Finland Oy. Nimenmuutos ei vaikuta muihin yrityksen juridisiin tietoihin kuten Y‐tunnukseen tai pankkitietoihin eikä yhtiön organisaatiorakenteeseen.

Virallinen toiminimemme muuttui 1.6.2017 ja on nyt Saint‐Gobain Finland Oy ja y‐tunnus 0951555‐3. 

 

Yhtiön toiminimen muutos ei vaikuta tarjoamiimme tuotteisiin tai palveluihin. SG Weber, SG ISOVER, SG Gyproc, SG Ecophon ja SG Pipe Systems jatkavat yhtiömme itsenäisinä toimialoina kuten aikaisemmin. Tutut brändinimet Weber, Gyproc, Ecophon ja ISOVER ovat edelleen käytössä. SG Pipe Systems ottaa samalla toimialanimekseen SG PAM Finland ja uudistaa logonsa sen mukaisesti.

Julkaistu: 5.6.2017 11:28:19