Avoimien ovien päivä kruunasi 45-vuotisjuhlavuoden

Avoimet Ovet

 

Arttu Wiskari ja Duudsoneista tuttu Jarppi tähdittivät koko perheen keväistä puuhapäivää 6. toukokuuta.

Talkooväkemme jännitys vaihtui ilon helmeilyksi, kun jo hyvissä ajoin ennen aamukymmentä tehtaan pihaan kurvasivat ensimmäiset kävijät. Autoletka jatkui tasaisena koko tapahtuman ajan, ja kaikki mahtuivat laajalle tehdasalueelle.

Gyprocin 45-vuotisjuhlavuoden päätapahtuman organisoija Marianne Nivala oli saapunut paikalle jo aamuseitsemältä, ja mielessä oli häivähtänyt huoli siitä, kuinka ihmiset löytävät paikan päälle.

– Panostimme avoimiin oviin isosti, ja olimme jakaneet kutsuja lähiseudun postilaatikkoja myöten. Kevään yksi kauneimmista lauantaista kruunasi tapahtuman, ja kaikki meni paremmin kuin uskalsimme odottaa. Olimme varautuneet sateeseen ja tuuleen, mutta loppujen lopuksi aurinkorasva olisi ollut tarpeen.

Grillimakkaroiden määrää nostettiin viime hetkellä, ja hyvä niin, sillä avointen ovien päivässämme vieraili noin 800 naapuriamme, yhteistyökumppaniamme, asiakastamme ja työntekijäämme perheineen. Myös paikallismedioiden ja kunnanvaltuuston edustajia oli paikalla.

– Gyproc on 45 vuoden ajan toiminut suomalaisen kevytrakentamisen uranuurtajana täältä Kirkkonummen Kantvikista käsin. Tehtaamme on vähän piilossa, joten varmasti monikaan ei tiedä kuka täällä on ja mitä täällä tehdään. Halusimme korjata tilanteen ja esittäytyä naapureillemme ja muille kiinnostuneille, kertoo liiketoimintajohtaja Virpi Riekkinen.

Työntekijämme olivat järjestäneet vieraille mm. aarteenmetsästystä, työnäytöksiä ja mahdollisuuden kiivetä jyhkeiden työkoneiden ohjaimiin. Perheen pienimmät valoivat muoteilla kipsiesineitä ja keräsivät ahkerasti rasteja aarrekarttoihinsa. Tehdaskierroksille riitti kävijöitä pieneksi jonoksi asti.

Tunnelmaa yllä piti Duudsoneista tuttu Jarppi, ja pakko muuten mainita, ettei Habito-levyyn kiinnitetty kahva hievahtanutkaan ronskeista otteistaan tunnetun miehen kovasta yrityksestä huolimatta.  Juhlan kruunasi Arttu Wiskarin keikka, joka keräsi lavan eteen koko monisatapäisen yleisön.

Suuret kiitokset kaikille vieraillemme, yhteistyökumppaneillemme ja valtavan työn tehneelle omalle talkooväellemme! Tästä on hyvä jatkaa juhlavuotta.

Avoimet Ovet, Kisu Kisu, 5 Vuotta. "Kaikkein kivointa olivat ilmapallot."
Avoimet Ovet, Max Max, 9 vuotta. "Vetomittari oli siistein juttu. Tulokseni oli 26."
Avoimet Ovet, Lauri Lauri, 6 vuotta. ”Hienointa oli saada Jarpilta nimmari.”
Julkaistu: 10.5.2017 14:50:08