Avoimet ovet Gyprocilla, koko perheen tapahtuma Kirkkonummella

Avoimet Ovet header

 

Kotimaisesti kovassa iskussa - 45 vuotta Kirkkonummella

Gyproc on 45 vuoden ajan toiminut suomalaisen kevytrakentamisen uranuurtajana Kirkkonummen Kantvikista käsin. Olemme luotettava naapuri, merkittävä paikallinen työllistäjä ja kuntalaisten harrastustoiminnan pitkäaikainen tukija. Emme ehkä ole vielä tavanneet, mutta läsnäolomme on osaltaan vaikuttanut Kirkkonummen elinvoimaisuuteen.

Olitpa sitten naapurimme, ystävämme, työntekijämme, yhteistyökumppanimme, asiakkaamme tai muuten vain Kirkkonummen suunnalla liikkeellä, olet tervetullut lauantaina 6. toukokuuta kello 10–14 Gyprocin tehdasalueelle viettämään syntymäpäiviämme koko perheen keväisen puuhapäivän merkeissä.

Päivän ohjelmassa on mm. aarteenmetsästystä, työnäytöksiä, taatusti vauhdikkaita hetkiä Duudsoneista tutun Jarpin juontamana, Arttu Wiskarin keikka, erilaisia kilpailuja ja tietysti ilmapalloja. Mukana tapahtumassa paikallinen hyvinvointikeskus Into Wellness.

Ja sitten vielä se jännittävin juttu: pääset kurkkaamaan, mitä 96 työntekijäämme päivittäin työssään tekevät. Työkoneet ovat näytillä omassa parkissaan ja ohjatuilla kierroksilla esittelemme, miten kipsilevy valmistetaan huimat 400 metriä pitkällä tuotantolinjalla.

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan 45-vuotiasta Gyprocia!

 

Info

Osoite: Ojangontie 23. 02401 Kirkkonummi. Pysäköintimahdollisuus tehdasalueella.

Löydät tapahtuman myös Facebookista! https://www.facebook.com/events/192642261246682/

Olemme kipsistä, emme sokerista: Juhlimme säässä kuin säässä, tarvittaessa teltassa!

Tiedustelut: Marianne Nivala / 040 727 2079 / marianne.nivala@saint-gobain.com.

Julkaistu: 4.4.2017 14:38:26